Hotspots

360 Bar

Wel eens van DJ Chris Rox gehoord? Nee? Vreemd.. Maar help is on the way! Kom naar Val Thorens en in ieder geval naar de Kick-off van het wintersportseizoen. De held zal hier zijn fijne deunen ten gehore brengen. Daarnaast is deze man een party organisator van formaat. Je kunt Chris Rox onder andere kennen van de succesvolle concepten Latin Lovers en Know Your Classics (Thalia Lounge, Rotterdam). Maar vooral leuk om te weten is dat hij degene is die Club 360 in Val Thorens vorig seizoen opende. Gelukkig weet hij, ondanks zijn drukke agenda, tijd vrij te maken om hier tijdens het wintersportseizoen regelmatig te blijven draaien!

Deze club in de buitenlucht is voor liefhebbers van house music een plek om in de gaten te houden. Grote namen als Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Erick-E en Benny Rodriguez hebben hier eerdere winters de sterren van de hemel gedraaid! Hier dus geen hoempapa en polonaise après-ski-muziek, maar hoogwaardige beats en een classy sfeertje! De moonboots maken plaats voor stiletto’s in de sneeuw. The day is yours!

Vergeet ook niet om hier terug te komen tijdens de closing-party aan het einde van seizoen.. Club 360 pakt dan extra uit en alle remmen gaan los in deze überweek!

Le Monde

Après-ski bar Le Monde is de langst bestaande après-ski bar met een Hollands tintje. Speciaal voor ons Hollanders biedt Bar Le Monde muziek die ons allemaal in de feeststemming brengt als je na het skiën of boarden behoefte hebt aan andersoortige activiteit! Elk jaar wordt een team van leuke en enthousiaste medewerkers geselecteerd om jou de avond van je leven te bezorgen.. Of misschien wel de week van je leven, want eenmaal in Le Monde geweest wil je morgen terug!

En dat is prima, want ondanks dat de sfeer er elke dag topper dan top zal zijn, zul je elke dag een nieuwe, verrassende beleving krijgen door de verschillende thema’s. Iedere dag krijg je een ander feestje gepresenteerd, variërend van een ‘schitterend’ avondje clubben tijdens Glitterclub tot een nachtje doorhalen op shotjes tijdens Shot night of een Jägermeister experience!

De muziek komt van verschillende DJ’s, maar ook liefhebbers van live muziek komen hier aan hun feesttrekken als de vetste bandjes hier optreden. Een wintersportvakantie in Val Thorens is niet compleet zonder een feestje in Le Monde. Maar maak je niet druk dat je iets zult missen; de kans dat je hier elke avond te vinden zult zijn is groot. Erg groot..

 

The Steak Club

The Steak Club is gelegen in het centrum van Val Thorens en brengt nieuw leven in één van de drukste delen van het resort. De Steak Club slaagt erin om de kenmerken van een traditionele steakhouse en de moderne keuken samen te voegen. Dat is duidelijk zichtbaar in zowel het menu als het decor. Het menu biedt een selectie van verfijnde wereld gerechten met klassieke elegantie. Het zult u verbazen om te kiezen tussen authentiek gegrild vlees zoals ‘L’Entrecôte’ of ‘Le filet de Bœuf’ en typische Aziatische gerechten, zoals onze ‘Krokante Pekingeend’ of ‘Thaise Curry met Gamba's’.

En over de smaak valt niet te twisten want we streven naar hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Onze gastheer zal u verwelkomen in een gezellig en elegant decor en een aantal avonden zal een muzikale band spelen om de sfeer compleet te maken.


Snowcafe

Eigenlijk heeft het Snowcafé in Val Thorens geen introductie meer nodig, want je hebt er vast al eerder over gehoord. Misschien onder de naam Yorin FM café, CAZ! Café of misschien wel als Veronica Snowcafé. Hoe dan ook, hét Snowcafé viert al 10 wintersportseizoenen feest en is here to stay! De grootste party place van ‘Val Tho’ is elke dag geopend. Als je om 16.00 uur moegestreden van de piste af komt en verlangt naar een drankje om de spieren soepel te houden, dan staat het beste personeel je al met een brede glimlach op te wachten. En ze blijven lachen tot in de kleine en oh zo gezellige vroege uurtjes! Je hoort in deze hotspot de beste muziek van de vallei en omstreken, maar het Snowcafé zou het Snowcafé niet zijn als daar niet ook nog allerlei extra’s bovenop gegooid zouden worden. Uiteraard zijn die extra leuk, omdat ze nu nog een verrassing voor je blijven!

Kom je met een groep en wil je een ‘private party’ in het Snowcafé? In het café kun je met je vrienden een eigen ruimte krijgen en – misschien nog wel belangrijker – je eigen tap! En omdat wij ook wel weten dat je niet wilt beknibbelen op de lol en je drankjes, zorgen we dat jij een gevulde tap krijgt, gebaseerd op een bepaald aantal liters met een bijbehorende korting. Geen zorgen over de rekening dus!

Het Snowcafé ligt op een ideale locatie in Val Thorens, het grootste aaneengesloten en het meest sneeuwzekere skigebied ter wereld: in het midden van het uitgaansepicentrum en tussen allerlei restaurantjes om de innerlijke mens te laten verwennen en weer op krachten te komen. Après-ski is niet overal in Frankrijk even levendig, maar in de topper onder de Franse wintersportsteden wordt non-stop gefeest en gedanst. Onvergetelijke avonden beloven we je! En: eens een Snowcafé-fan betekent altijd een Snowcafé-fan! Volgend jaar weer?!


Malaysia

Onder andere zo beroemd en opvallend door de locatie: undergrounds! Ongeveer op de middenstip van Val Thoren’s drukste party area vind je de ingang naar de ondergrondse Malaysia Val Thorens Club. Een mix van alternatieve live muziek en de beste dance tunes, een combinatie tussen een relaxte bar en een steamy club. Mooie mensen, zowel voor als achter de bar. Dat is in het kort misschien wel de beste omschrijving van ‘de Malaysia’.

Zeven dagen per week van 22.00u tot 04.00u kun je hier terecht voor een stylish night out in ‘Val Tho’. Resident DJ’s wisselen hun kunsten af met die van guest DJ’s. De club heeft een bijzondere indeling en is stijlvol ingericht en gedecoreerd. Eigenlijk is het een understatement om te zeggen dat het een opvallende verschijning is in de Alpen, want ook op Europees niveau is Malaysia een club met allure en aanzien! Het sound system is hier dan ook om vooral wél over naar huis te schrijven. Vooral als je besluit om nog een weekje langer te blijven om de internationale DJ’s en live bands te zien en horen die je hier mag verwachten.

 

 

sluiten
sluiten