Sneeuwattractiepark SKIDOME

Het leukste dagje uit!

Beleef dit winterseizoen het leukste dagje uit bij Sneeuwattractiepark Skidôme! Er zijn niet alleen een tal van nieuwe activiteiten geopendook het complex is compleet omgetoverd tot een Winter Wonder Wereld.

Stap binnen in deze ijskoude wereld en je wordt ondergedompeld in een unieke wintersportsfeer. Typische wintersporthuisjes, dennenbomen, sneeuw, ijs en een nachtblauwe hemel vormen een sfeervol decor. Sneeuwattractiepark Skidôme heeft alles wat nodig is voor het leukste dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Blauwe en 2 rode pistes
Of je nu voor het eerst op de ski’s of snowboard staat of al veel ervaring hebt, dat maakt niet uit. De blauwe en 2 rode pistes bieden voor iedere skiër en snowboarder mogelijkheden en uitdagingen.
Zo worden op verschillende niveaus cursussen gegeven door deskundige leraren.
Liever eerst ondervinden hoe leuk het is? Reserveer dan een proefles. Vrij skiën of snowboarden kan natuurlijk altijd. Ook de freestyle skiër of snowboarder kan zijn hart ophalen in het uitdagende funpark met divers rails, schansen en een Indoor Skydive big airbag. Het funpark staat er 365 dagen per jaar en wijzigt regelmatig van opzet.

GlowGolf
GlowGolf maakt van minigolf een unieke belevenis. Ontdek de schoonheden van Antarctica wan

neer je het 18 hole GlowGolf parcours doorloopt. Ontmoet o.a. levensgrote ijsberen, orka’s, pinguïns, zeehonden en walvissen. Dit alles in een bijzondere setting van fluoriserende black lights waardoor de GlowGolf ballen, GlowGolf sticks, het parcours en de dieren licht geven.

IceKart Rucphen
Ervaar de ijskoude kick op het 3.500m² grote IceKartcircuit. Voel je voor even een echte coureur en maak de meest vette drifts in de uitdagende bochten van het circuit, beleef de snelheid, voel de adrenaline van slippende banden, spikes die zoeken naar grip op de baan en rondspattend ijs. Dit alles op een bevroren meer in een bosrijke omgeving onder de gloed van het noorderlicht. Ervaar deze Europese primeur, het ultieme racegevoel en de allernieuwste kick bij IceKart Rucphen!

Kom dit winterseizoen naar Sneeuwattractiepark Skidôme en beleef het ultieme winterse gevoel. Geniet van de sneeuw en ijspret, het leukste wat er is!

Sneeuwattractiepark Skidôme, volop vermaak voor jong en oud!

 

 

 

 

sluiten
sluiten