Holidaycars.com
Autohuur


Je wintersportbestemming zojuist bepaald? Dan is het nu zoeken naar voordelige autohuur op HolidayCars.com. HolidayCars.com biedt jou een groot aanbod huurauto’s tegen goede voorwaarden en scherpe prijzen. 

Boek vandaag nog je huurauto en je bent verzekerd van de beste deal voor jouw wintersport:

• Oostenrijk
• Zwitserland
• Frankrijk
• Duitsland
• Italië

Met de auto op wintersport?
Voor je wintersport al geïnformeerd naar winterbanden en sneeuwkettingen? Dan kom je er snel genoeg achter dat dit een prijzige onderneming is. Een uitkomst is om een winterklare auto of bus voor je familie of al je vrienden te huren. HolidayCars.com biedt een uitgebreid aanbod in busjes, familieauto’s en extra’s zoals sneeuwkettingen, dakdragers, winterbanden en navigatiesystemen. Dit scheelt jou tijd en geld maar het mooiste van alles is dat je een veilige auto huurt waar al je vrienden in passen. Autohuur vanuit Nederland is dus wel zo gezellig!

Reis je per trein of vliegtuig?
Huur je auto voor vertrek en voorkom zorgen achteraf. Zodra je arriveert op jouw plaats van bestemming staat de auto voor je klaar en kun je meteen instappen en op weg richting de verse sneeuw. Bij HolidayCars.com vergelijk je iedere autoverhuurder in alle skigebieden ter wereld en kan je direct de auto huren die bij jou past. Zo ben je altijd verzekerd van autohuur tegen de laagste prijs en beste voorwaarden.

Zoek, vergelijk en boek
HolidayCars.com biedt jou all-inclusive autoverhuur in 125 landen en 17.000 locaties wereldwijd. Op de website kun je het aanbod van bekende aanbieders zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz per bestemming vergelijken op prijs, autotype en beschikbaarheid en zo heb je altijd de huurauto voor je wintersport die het beste bij jou past.

Boek vóór vertrek op www.holidaycars.com of bel 020 - 2610166.

 

 

sluiten
sluiten